Šport > Nogomet
142 ogledov

Koeman zavrnil oznako o "težavnem Messiju"

lionel messi Profimedia
Trener Barcelone se je odzval na besede svojega predhodnika Quiqueja Setiena.

Aktualni trener katalonskega ponosa Robert Koeman se ne strinja z oceno svojega predhodnikla Quiqueja Setiena, da je Lionel Messi izjemen, a težko vodljiv nogometaš. Nekdanji šef blaugrane je namreč priznal, da mu je bilo v času njegovega bivanja na Camp Nouu na trenutke težko shajati z Argentincem.

lionel messi La Liga Šport Nekdanji trener Barçe brutalno iskren: "Messija je težko voditi"

"Zame je Leo najboljši nogometaš na svetu. Vsak dan sem priča njegovi ambicioznosti in zmagovalni mentaliteti. Nobenih težav nimam z njim. Je kapetan ekipe. Vsak teden se pogovarjava o dogajanju na zelenici in v slačilnici. Ne strinjam se s Setienom, ki ga zelo spoštujem. Če tako misli, potem je to izključno njegova izkušnja," je dejal nizozemski strateg.

christian vieri Legenda Šport "Ko bo Messi prenehal, bom svoj televizor vrgel stran"

Koeman je trenutno pod vse večjim pritiskom, saj je Barcelona brez zmage že na štirih zaporednih tekmah. Novo priložnost bo imela na tekmi tretjega kroga skupinskega dela lige prvakov proti kijevskemu Dinamu.

"Razumem kritike. Dve točki z zadnjih štirih tekem nista dovolj. Kritike so pričakovane. Prevzemam odgovornost. Trudil se bom izboljšati stvari. Govoril sem z nekaterimi navijači, ki so zadovoljni. Ustvarjamo največ priložnosti, a na koncu štejejo le zmage," je zaključil Koeman.

ronald koeman | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.