Šport > Nogomet
1543 ogledov

Messi, kot ga ne poznamo: "Kaj je, pi*ka ti materna!?"

Print Screen
Argentinskemu superzvezdniku je po težko prigarani zmagi na nadmorski višini 3650 metrov počil film.

Prvo zmago Argentine na gostovanju v Boliviji (2:1) po dolgih 15 letih je dodatno začinilo dogajanje po zadnjem sodniškem pisku, v katerega je bil vpleten Lionel Messi.

Običajno mirnemu in sproščenemu Argentincu so v zaključku tekme popustili živci, potem ko je bil tekom srečenja tarča provokacij s strani legendarnega bolivijskega napadalca Marcela Morena ter člana strokovnega štaba Lucasa Nave, sicer Argentinca, ki si kruh služi v Boliviji.

lionel messi | Avtor: Epa Epa

Moreno je Messija provociral s pogrevanjem več kot deset let starega poraza, ko je Argentina na gostovanju v Boliviji klonila kar z 1:6. "Debil, tukaj si pojedel šestico," mu je zabrusil Bolivijec, kaplja čez rob pa je bila provokacija Messijevega rojaka.

"Pi*dun, kaj je tvoj problem?" je strelcu edinega zadetka za Bolivijo dejal Messi, nato pa je svojo pozornosti preusmerili k Navi.

"Pi*ka ti materna. Kaj je, pleško? Kaj provociras? Vpil si celo tekmo. Zakaj delaš težave? S klopi si name vpil celo tekmo," je ob vsesplošnem prerivanju rohnel Messi.

Argentina je dosegla že drugo zmago v kvalifikacijah, potem ko je v uvodnem nastopu premagala Ekvador z 1:0. Bolivija je morala v prvem krogu priznati premoč Braziliji (0:5).

argentina bolivija Kvalifikacije Šport Argentina po 15 letih zmagala v Boliviji

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.