Kolumbijec prezgodaj slavil zmago ter se raztreščil na ciljni črti

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slavje ob etapni zmagi se je končalo na zelo boleč način.
Oglej si celoten članek

Šlo je za največji trenutek v karieri mladega Kolumbijca...

Edison Muñoz je namreč pogumno napadel na drugi etapi kolumbijske kolesarske dirke Clásico RCN ter zdržal zahteven zadnji klanec in tako na cilj v Ibagué pripeljal pred vsemi zasledovalci.

Odkritje Kolesarski svet ima "novega Rogliča"

Bil je primeren trenutek za slavje svojega največjega uspeha. A kaj ko je 25-letnega kolesarja ekipe Orgullo Paisa tik pred ciljno črto pričakala izboklina na cesti.

Muñoz, ki se je zavedal, da ga nihče ne more več premagati, je tako v zadnjih metrih zmagoslavno dvignil roke, ob tem pa je zapeljal čez nekaj, kar še najbolj spominja na ležečega policaja, ter izgubil ravnotežje in zgrmel s kolesa.

Na srečo pa Muñoz ni bil kaznovan za svojo napako (če sploh lahko temu tako rečemo, saj je bila tukaj bolj kriva nesmiselna postavitev cilja takoj za oviro na cesti), saj je vseeno ciljno črto prečkal na prvem mestu.

Takoj za padlim kolesarjem so v cilj prikolesarili tudi zasledovalci, izmed katerih je bil najmočnejši vodilni kolesar dirke, Oscar Sevilla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.