Komičen avtogol Hrvata postal spletni hit

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Na nogometnih tekmah se dogajajo nenavadne stvari. Ena od njih se je v petek zgodila v Romuniji.
Oglej si celoten članek

V četrtem kolu romunske prve lige sta se v petek v Giurgiuju pomerila domača Astra in aktualni državni prvak CFR Cluj. Slednji spet kroji vrh lestvice, medtem ko je Astra slabo začela sezono.

In v petek smo videli pričakovan razplet. Cluj je dobil tekmo (0:2), a je do treh točk prišel z izdatno pomočjo domačega branilca. Hrvat v vrstah Astre Ljuban Crepulja je namreč zabil spektakularen avtogol.

Še vedno boli Zamera do groba, sovraštvo ne pojenja

Povsem ob koncu prvega polčasa, pri izidu 0:0, so imeli gostje na voljo kot, po katerem so stresli prečko. Odbita žoga je prišla do Crepulje in slednji jo je s prvim dotikom silovito poslal v lastno mrežo. Vse skupaj je delovalo zares neverjetno.

Crepulja je po strelu padel na tla v nemoči, njegovi soigralci so v nejeveri le zmajevali z glavo. V drugem polčasu so dobili še en gol in zaenkrat imajo na računu le eno točko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.