Komu so se zamerili Nizozemci? Še ena čudna nesreča!

Foto: Epa
Foto: Epa
Na olimpijskih igrah smo že videli nekaj nenavadnih padcev.
Oglej si celoten članek

V nedeljo jo je zaradi "izginule" klančine grdo skupil ciklokrosist Mathieu van der Poel, dan kasneje je v čudnih okoliščinah padel še njegov nizozemski rojak Niek Kimmann.

Video Grozljiv in bizaren padec kolesarskega zvezdnika

Petindvajsetletni BMX kolesar, nekdanji svetovni prvak, je v Ariake Urban Sports Parku opravljal trening. Sredi njegove vožnje je progo hotel prekoračiti eden od organizatorjev in naključje je hotelo, da je Kimmann naletel točno nanj. Oba sta se zgrudila na tla, prvi pa je vstal kolesar in stekel k pešcu, da bi se prepričal o njegovem zdravju.

"Zadel sem organizatorja, ko sem prečkal drugo ravnino. Upam, da je organizator dobro. Moje koleno je otečeno, toda skušal se bom pripraviti na četrtek. Hvala vsem za dobre želje, cenim to!" je na Instagramu kasneje zapisal Kimmann, ki je na igrah v Riu osvojil sedmo mesto.

Četrtfinalne vožnje za BMX kolesarje bodo na sporedu v četrtek, dan kasneje pa se bo odvil še polfinale in finale. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:34 27. Julij 2021.

    Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.