Šport > Olimpijske igre
5957 ogledov

Komu so se zamerili Nizozemci? Še ena čudna nesreča!

Niek Kimmann Epa
Na olimpijskih igrah smo že videli nekaj nenavadnih padcev.

V nedeljo jo je zaradi "izginule" klančine grdo skupil ciklokrosist Mathieu van der Poel, dan kasneje je v čudnih okoliščinah padel še njegov nizozemski rojak Niek Kimmann.

Mathieu van der Poel Video Šport Grozljiv in bizaren padec kolesarskega zvezdnika

Petindvajsetletni BMX kolesar, nekdanji svetovni prvak, je v Ariake Urban Sports Parku opravljal trening. Sredi njegove vožnje je progo hotel prekoračiti eden od organizatorjev in naključje je hotelo, da je Kimmann naletel točno nanj. Oba sta se zgrudila na tla, prvi pa je vstal kolesar in stekel k pešcu, da bi se prepričal o njegovem zdravju.

"Zadel sem organizatorja, ko sem prečkal drugo ravnino. Upam, da je organizator dobro. Moje koleno je otečeno, toda skušal se bom pripraviti na četrtek. Hvala vsem za dobre želje, cenim to!" je na Instagramu kasneje zapisal Kimmann, ki je na igrah v Riu osvojil sedmo mesto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niek Kimmann (@niekkimmann)

Četrtfinalne vožnje za BMX kolesarje bodo na sporedu v četrtek, dan kasneje pa se bo odvil še polfinale in finale. 

Komentarjev 1
  • Bobby_Armstrong 09:34 27.julij 2021.

    Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal. Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice