Konec mučnega čakanja, Josip Iličić se vrača

Foto: Twitter josip iličić
Slovenski reprezentant Josip Iličić bo z ekipo odpotoval v Neapelj, vendar ni povsem jasno, kakšna bo njegova vloga v ekipi.
Oglej si celoten članek

Josip Iličić bi lahko že danes odigral prvo uradno tekmo po trimesečnem premoru zaradi osebne stiske, h kateri je veliko pripomogla pandemija koronavirusa. Slovenski napadalni vezist se je že v začetku septembra vrnil v Bergamo, kjer je poskušal s treningi čim prej nadoknaditi zamujeno.

Klobčič se razpleta V Bergamu završalo, prvi konkretnejši premik v zadevi Iličić

Po besedah trenerja Giana Piera Gasperinija bo 32-letni Kranjčan s soigralci odpotoval v Neapelj, kjer jih danes čaka tekma četrtega kroga Serie A z gostiteljem Napolijem.

Atalanta je po treh tekmah na vrhu ligaške razpredelnice z devetimi točkami in gol razliko +8.

"Začenjamo zelo pomembmo serijo obračunov, tisti v ligi prvakov bodo še zlasti odločilni. Najprej nas čakata dve zelo pomembni tekmi doma z Ajaxom in Liverpoolom, nato začenjamo na Danskem. To je zelo pomembna faza tekmovanja," je povedal Gasperini.

Kopica nejasnosti Kaj se dogaja z Iličićem? Soigralec prekinil molk

"Iličić bo potoval v Neapelj. Ne vemo še, ali bo v začetni postavi ali bo v igro vstopil s klopi. Bo pa del ekipe. Ker ni manjkal zaradi poškodbe, ne potrebuje dodatnega časa za okrevanje. Ni izgubil sposobnosti za igranje nogometa. To je odlična novica za nas," je dodal trener vodilne ekipe prvenstva.

Dobrodošlica Iličić spet v Bergamu, navijači ga niso pozabili

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:44 17. Oktober 2020.

    Koga briga ta samovšečen bednik?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.