Šport > Nogomet
397 ogledov

Konec mučnega čakanja, Josip Iličić se vrača

josip iličić Twitter
Slovenski reprezentant Josip Iličić bo z ekipo odpotoval v Neapelj, vendar ni povsem jasno, kakšna bo njegova vloga v ekipi.

Josip Iličić bi lahko že danes odigral prvo uradno tekmo po trimesečnem premoru zaradi osebne stiske, h kateri je veliko pripomogla pandemija koronavirusa. Slovenski napadalni vezist se je že v začetku septembra vrnil v Bergamo, kjer je poskušal s treningi čim prej nadoknaditi zamujeno.

josip iličić Klobčič se razpleta Šport V Bergamu završalo, prvi konkretnejši premik v zadevi Iličić

Po besedah trenerja Giana Piera Gasperinija bo 32-letni Kranjčan s soigralci odpotoval v Neapelj, kjer jih danes čaka tekma četrtega kroga Serie A z gostiteljem Napolijem.

Atalanta je po treh tekmah na vrhu ligaške razpredelnice z devetimi točkami in gol razliko +8.

"Začenjamo zelo pomembmo serijo obračunov, tisti v ligi prvakov bodo še zlasti odločilni. Najprej nas čakata dve zelo pomembni tekmi doma z Ajaxom in Liverpoolom, nato začenjamo na Danskem. To je zelo pomembna faza tekmovanja," je povedal Gasperini.

Josip Iličić Atalanta Kopica nejasnosti Šport Kaj se dogaja z Iličićem? Soigralec prekinil molk

"Iličić bo potoval v Neapelj. Ne vemo še, ali bo v začetni postavi ali bo v igro vstopil s klopi. Bo pa del ekipe. Ker ni manjkal zaradi poškodbe, ne potrebuje dodatnega časa za okrevanje. Ni izgubil sposobnosti za igranje nogometa. To je odlična novica za nas," je dodal trener vodilne ekipe prvenstva.

Josip Iličić Atalanta Dobrodošlica Šport Iličić spet v Bergamu, navijači ga niso pozabili

 
Komentarjev 1
  • Ender3 13:44 17.oktober 2020.

    Koga briga ta samovšečen bednik?

Sorodne novice