Šport > Nogomet
13042 ogledov

Kaj se dogaja z Iličićem? Soigralec prekinil molk

Josip Iličić Atalanta Epa
Glede Josipa Iličiča še vedno veliko nejasnosti, a če gre verjeti besedam klubskega soigralca, se stvari obračajo na bolje.

Slovenski nogometni reprezentant Josip Iličić se je v začetku septembra po skoraj dvomesečni odsotnosti vrnil v Bergamo, kjer so mu navijači pripravili topel sprejem. Iz kluba še vedno niso podali nobenih uradnih informacij o tem, kdaj naj bi se napadalec vrnil v ekipo, za zdaj so zgolj namignili, da bo ponovno vključevanje potekalo postopoma.

Iličić je zadnjo tekmo za Atalanto odigral 11. julija na tekmi proti Juventusu, ki se je končala z neodločenim izidom 2:2, nato pa se je iz osebnih razlogov vrnil v domovino.

luis muriel | Avtor: Epa Epa
Skrivnostno izginotje naj bi bilo vsaj delno povezano z depresijo, v katero naj bi lani najboljši nogometaš Atalante zapadel zaradi zaskrbljujoče zdravstvene slike v Bergamu, ki je bil pred nekaj meseci največje evropsko žarišče okužb s koronavirusom.

Iličić teh navedb ni komentiral, se je pa odzval s fotografijo na družbenih omrežjih, na kateri ni deloval prav nič depresivno.

Medijski molk Atalante v zvezi s slovenskim zvezdnikom je zdaj prekinil klubski soigralec Luis Muriel, ki je italijanskim novinarjem zaupal dobre novice.

"Videl sem ga, izgledal je dobro. Zelo je motiviran. Izraz na njegovem obrazu je bil drugačen kot prej. Vrnil se je k nam in vidi se mu, da želi začeti znova in spet igrati dober ogomet. Upam, da mu bo uspelo nadoknaditi zamujeno in da bo kmalu spet ujel najboljšo formo," je povedal Muriel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice