Konec upanja za Dončića?

Foto: Twitter Luka Dončić
Sezona severnoameriške lige NBA se ne bo začela pred božičem. Vodstvo lige na čelu s komisarjem Adamom Silverjem je želelo novo sezono 2020/21 začeti 1. decembra, a se to očitno ne bo zgodilo.
Oglej si celoten članek

Po poročanju priznanega ameriškega novinarjaThe Athletica Shamsa Charnia, so se lastniki franšiz v ligi NBA, ki so se sestali prek videokonference, dogovorili, da se nova sezona ne bo začela pred božičem. Točen datum  za zdaj ostaja neznanka.

Pestavljen je tudi nabor za ligo NBA. Ta naj bi bil po informacijah omenjenega medija na sporedu 18. novembra.

NBA končnica Gogi kljub podaljškoma še čaka na tekmeca

Najmočnejše košarkarsko tekmovanje sicer ponavadi poteka od konca oktobra do začetka poletja, a je pandemija novega koronavirusa letos za več kot štiri mesece prestavila nadaljevanje sezone.

Ligo NBA v pogajanjih glede naslednje sezone čaka tudi rešitev glede nastopa največjih zvezdnikov na olimpijskih igrah, ki bodo na sporedu med 23. julijem in 8. avgustom prihodnje leto, če se bo sezona zavlekla globoko v poletje.

Šokiran "Mislil sem, da ima Dončić 28 let"

S tem bi bila denimo Luka Dončić (Dallas Mavericks) in Vlatko Čančar (Denver Nuggets) praktično nedosegljiva za izbrano vrsto za nastop v kvalifikacijah za OI v Litvi, medtem ko je Goran Dragić (Miami Heat) že sklenil reprezentančno kariero.

Foto: Epa Finale Eurobasket, Slavje

Kvalifikacije za OI 2020*

30. junij: Angola - Slovenija
1. julij: Slovenija - Poljska
3. julij: polfinale
4. julij: finale

* -  čeprav bodo olimpijske igre na sporedu leta 2021, bodo obdržale uradno ime

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:57 11. September 2020.

    Pa dej,zato ne rabite dajat te klošarske slike.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.