Koronavirus vzel člana družine znamenitega športnika: "Prekleti, je***i virus!"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Legendarni športnik se je od svoje tete poslovil s čustveno objavo.
Oglej si celoten članek

Najznamenitejši MMA borec zadnjega obdobja Conor McGregor je ostal brez pomembnega člana družine. Njegova teta Anne Moore je namreč umrla po okužbi s koronavirusom.

Irec je tako postal eden izmed mnogih aktivistov v borbi proti grozljivem virusu, od svoje ljubljene tete pa se je poslovil s čustveno objavo na Instagramu.

"Boga moja ljubeča tetka. Mamina sestra. Ta prekleti je***i virus. Kaj za vraga se dogaja? Ljudje, bodite previdni, eden drugemu smo vse, kar imamo. Rad te imam Anne Moore, počivaj v miru," je zapisal na koncu svojega monologa o borbi s smrtonosnim virusom.

Conor je sicer za smrt svoje tete izvedel preko telefonskega klica med čakanjem na nastop v televizijskem studiu v Dublinu. McGregorjev nastop je bil tako seveda v zadnjem trenutku odpovedan.

Zmagovalec Nogometni zvezdnik prebolel koronavirus ter razkril, kako mu je uspelo! Čas koronavirusa Luka razkril, kaj počne ves ta prosti čas, ter nasmejal svet

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 04:00 15. Marec 2020.

    Ampak očitno res nobena stvar na tem svetu ni tako je***na, da pa pri vsej žalost ne bi MORAL še …

  • 00:39 15. Marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.