Košarkarska mrzlica trese Ljubljano! Stari znanec prihaja v Stožice!

Foto: twitter Cedevita Olimpija
Foto: twitter Cedevita Olimpija
Bursaspor je presenetljivi tekmec Cedevite Olimpije
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski klub Cedevita Olimpija se bo v četrtfinalu evropskega pokala na domačem parketu pomeril s turškim Bursasporjem. Slednji je v osmini finala presenetljivo v gosteh po podaljšku s 103:95 premagal ekipo Partizana.

EuroCup končnica Zmaji v polnih Stožicah izjemni, preboj med osem najboljših

Turki so podaljšek izsilili po trojki Johna Hollanda sedem sekund pred iztekom sirene, na drugi strani pa je Kevin Punter zgrešil met za zmago. V podaljšku so nato košarkarji iz Burse zasenčili domačine in se presenetljivo uvrstili v četrtfinale.

Tam se bodo pomerili s Cedevito Olimpijo, s katero so si razdelili zmago v skupinskem delu tekmovanja. V začetku novembra so Turki doma slavili s 93:84, na povratni tekmi pa so bili v Ljubljani slovenski košarkarji boljši s 103:86.

Video Takšnih prizorov v Ljubljani že dolgo ni bilo

Olimpija, ki bo zaradi boljšega izkupička v skupinskem delu dvoboj četrtfinala (26. ali 27. april) igrala na domačem parketu, je v osmini finala v torek ugnala prav tako turško ekipo Turk Telekoma s 93:80.

Vstopnice za domači obračun so že v prodaji in glede na vzdušje in evforijo, ki vladata v Ljubljani, je za pričakovati, da bodo Stožice ponovno polne. Turke bo pričakalo peklensko vzdušje.

Boljši iz obračuna Cedevita Olimpija - Bursaspor bo v polfinalu igral z zmagovalcem tekme Gran Canaria - MoraBanc Andorra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.