"Kot gesto dobre volje naj nam dajo Messija!"

Foto: Epa James Pallotta
Predsednik Rome od Barcelone zahteva Lionela Messija.
Oglej si celoten članek

Kot smo že pisali, je bila AS Roma z Bordeauxom že dogovorjena za prestop Malcolma, pa se je vmešala Barcelona in jim dobesedno z letališča speljala brazilskega vezista, ki so si ga to poletje najbolj želeli. Predsednik Rome James Pallotta je potezo označil za nemoralno in neetično.

Nezaslišano Rimljani zagrozili Barceloni: Pravico bomo iskali na sodišču!

Foto: Epa lionel messi "Barcelona podobne stvari počne že nekaj let in to se za klub s takšnim ugledom res ne spodobi," je bil oster ameriški poslovnež na čelu Rome. "Sicer so se opravičili, a opravičila ne sprejmem. Opravičilo sprejmem samo v dveh primerih. Prvič, da nam Malcoma zdaj enostavno dajo. A vem, da se to ne bo zgodilo. Ali drugič, da nam kot gesto dobre volje dajo Messija!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.