Kranjec: "Če Freund kiksne, bo globus Petrov"

Foto: EPA
Foto: EPA
Večina članov slovenske reprezentance verjame, da lahko jutri Peter Prevc dvigne veliki kristalni globus.
Oglej si celoten članek

"Boj bo nedvomno odprt do zadnjega skoka. Računica je jasna. Peter mora odločno napasti prvo mesto, Freund pa ne sme biti višje od četrtega mesta. Seveda vsi verjamemo v Petrov uspeh," je po petkovi posamični preizkušnji povedal izkušeni Jernej Damjan. Mladi Anže Semenič je dodal: "Perotu je v petek uspela pomembna zmaga, s katero je naredil velik korak proti velikemu kristalnemu globusu. Verjamem, da ga lahko osvoji."

Tudi veteran Robert Kranjec se nadeja, da bi se lahko zadnja tekma sezone razpletla po slovenskih željah: "Za dokončno odločitev bo seveda potrebno počakati do konca nedeljske tekme. Če Freund ponovno kiksne, oziroma prikaže kakšen slabši skok, kot ga je na primer v prvi seriji v petek, lahko Peter osvoji naslov zmagovalca svetovnega pokala."

Velta bi stavil na Freunda

Večina tujih skakalcev meni, da bodo o končnem zmagovalcu sezone svetovnega pokala odločale malenkosti, Norvežan Rune Velta pa manjšo prednost daje Nemcu: "V nedeljo pričakujem zelo zanimivo bitko. Peter Prevc je pred domačimi navijači v izjemni formi, tako da Severinu Freundu zagotovo ne bo lahko, čeprav bi pred odločilno tekmo stavil nanj."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:46 21. Marec 2015.

    če, če, če ......upajmo, da bo res tako

  • 08:34 21. Marec 2015.

    Ni tole tako zelo lahka varianta , kajti lahko se zgodi , da bo eden naših boljši od Prevca i …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.