Krhin do točke pri Betisu

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaši Granade so na uvodni tekmi 4. kola španskega prvenstva remizirali pri Betisu (2:2).
Oglej si celoten članek

 Slovenski reprezentant Rene Krhin je ob remiju pri Betisu (2:2) odigral vso tekmo v vezni liniji Granade. Njegovo moštvo je imelo več kot 30 minut igralca manj, a je obenem zapravilo tudi enajstmetrovko v zaključni fazi srečanja.

Granada je začela odlično in po zadetkih Mehdija Carcela-Gonzáleza v 13. in Alberta Buena v 33. minuti vodila z 0:2. Še pred koncem prvega polčasa je z glavo znižal Álex Alegría.

V 54. minuti je pri Granadi svoj drugi rumeni karton prejel Rúben Vezo in moral pod predčasno prho, kar je Betis hitro izkoristil z izenačenjem, še drugič je zabil Alegría.

Kljub številčnemu primanjkljaju je Granada prišla v situacijo za zmago, ko je vratar Betisa Antonio Adán storil prekršek v kazenskem prostoru, a se je nato odkupil z obrambo po poskusu Ezequiela Ponceja z bele točke.

La Liga, 4. kolo:

Real Betis - Granada 2:2 (1:2)
Alegría 36., 61.; Carcela-González 13., Bueno 33.
RK: Giménez (Betis) 86.; Vezo (Granada) 54.

Sobota:
Leganés - Barcelona
Atlético Madrid - Sporting Gijón
Eibar - Sevilla
Las Palmas - Málaga

Nedelja:
Osasuna - Celta Vigo
Athletic Bilbao - Valencia
Villarreal - Real Sociedad
Espanyol - Real Madrid

Ponedeljek:
Alavés - Deportivo La Coruña

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.