Krhin sezono sklenil s porazom

Foto: EPA
Foto: EPA
Dve ekipi v elitni španski ligi sta že zaključili z letošnjo sezono.
Oglej si celoten članek

Na uvodni tekmi zadnjega 38. kola je Granada, za katero je Rene Krhin igral vso tekmo, na domačem igrišču klonila proti Espanyolu (1:2). Andaluzijci so se že pred nekaj tedni poslovili od prvoligaškega statusa, sezono so končali na zadnjem mestu La Lige.

Oba gola so gostje iz Katalonije dosegli v prvih osmih minutah, najprej je iz bližine zabil Léo Baptistão, nato je predložek v lastno mrežo preusmeril Rúben Vezo

Sredi prvega polčasa je z natančnim strelom z roba kazenskega prostora znižal Andreas Pereira, a več domačinom, kljub priložnostim v drugem delu, ni uspelo.

La Liga, 38. kolo:

Granada - Espanyol 1:2 (1:2)
Pereira 22.; Baptistao 3., Vezo 8/ag.

Sobota:
Sporting Gijón - Real Betis
Deportivo La Coruña - Las Palmas
Leganés - AlavésSevilla - Osasuna

Nedelja:
Atlético Madrid - Athletic Bilbao
Celta Vigo - Real Sociedad
Valencia - Villarreal
Barcelona - Eibar
Málaga - Real Madrid

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.