Kurtić proti Belgijcem, Partizan v Rotterdam

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Po današnjem žrebu na sedežu Evropske nogometne zveze (Uefa) v Nyonu so znani pari osmine finala v Konferenčni ligi.
Oglej si celoten članek

Grški PAOK iz Soluna, kjer od te sezone igra slovenski reprezentant Jasmin Kurtić, se bo za preboj med osem pomeril z belgijskim Gentom. Prva tekma bo 10. marca v Grčiji, povratna pa 17. marca v Belgiji.

Putinov prijatelj Zaporna kazen za lastnika Paoka, ki je na igrišče prinesel pištolo

Nizozemska je imela kar štiri ekipe na današnjem žrebu. Pred Vitessejem, tekmecem slovenskega prvaka Mure v skupinskem delu, sta obračuna z italijansko AS Romo, pred PSV iz Eindhovna z danskim Københavnom, AZ Alkmaar se bo pomeril z norveško zasedbo Bodø/Glimt, Feyenoord iz Rotterdama pa s srbskim Partizanom iz Beograda.

Liga Evropa Kevin Kampl v boj proti Rusom

Francoski ekipi Marseille in Rennes - slednji je bil prav tako tekmec Mure v skupinskem delu - sta dobila zahtevna tekmeca. Prva se bo pomerila s švicarskim Baslom, druga pa z angleškim Leicestrom. Zadnji par osmine finala tvorita češka Slavija iz Prage in avstrijski LASK.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.