Kuzmić sporočil: "Vidimo se kmalu!"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Srbski košarkar okreva po težki poškodbi.
Oglej si celoten članek

Pretekli teden je športno javnost pretresla huda prometna nesreča, v kateri se je poškodoval srbski košarkarski reprezentant Ognjen Kuzmić.

Dobre novice Nekdanjega soigralca Luke Dončića zbudili iz umetne kome

Člana Crvene zvezde, sicer pa nekdanjega soigralca Luke Dončića pri madridskem Realu, so po nesreči dali v umetno komo. Iz nje so ga zdravniki prebudili v sredo in z veseljem sprejeli dober odziv pacienta. 

"Hvala vsem za sporočila podpore, vidimo se kmalu!!!" je na družbenih omrežjih zapisal Kuzmić.

Ima jih v pesti Dončiću se obeta jackpot, novinec mu je storil veliko uslugo

Na njegovo objavo, in na objavo Crvene Zvezde, so se odzvali številni Kuzmićevi košarkarski kolegi, vključno z Luko Dončićem.

Slovenski zvezdnik je na Zvezdinem Instagram profilu stanje svojega nekdanjega soigralca pospremil z znaki zahvale, na osebnem Kuzmićevem profilu pa je podal številne znake ljubezni do poškodovanega kolega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.