Šport > Košarka
292 ogledov

Nekdanjega soigralca Luke Dončića zbudili iz umetne kome

Ognjen Kuzmić in Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Ognjena Kuzmića so zdravniki zbudili iz umetne kome.

Iz bolnišničnega oddelka za maksilofacialno kirurgijo v Beogradu prihajajo dobre novice, saj so iz umetne kome zbudili srbskega košarkarja Ognjena Kuzmića. Ta je nedavno doživel hudo prometno nesrečo na magistralni cesti med Banjaluko in Prijedorjem ter pri tem utrpel poškodbe glave in prsnega koša.

Ognjen Kuzmić V umetni komi Šport Huda prometna nesreča srbskega košarkarskega zvezdnika
Zvezdnik Šport Podrobnosti hude nesreče: "Letel je 200 metrov."

Kuzmića je danes obiskala tričlanska delegacija srbskega košarkarskega velikana Crvene zvezde. Predsednik kluba Nebojša Čović ter njegova sodelavca so se posvetovali z zdravniki o zdravstvenem stanju Kuzmića.

"Zdravniki urgentnega centra bolnišnice v Beogradu so zadovoljni z Ognjenovim trenutnim zdravstvenim stanjem in napredkom po operaciji," je sporočila Crvena zvezda.

Ognjen Kuzmić | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Kuzmić je v zavestnem stanju ter diha brez pomoči aparatov. Prav tako komunicira z zdravniško ekipo, ki je ob njem 24 ur dnevno, poroča srbska tiskovna agencija Tanjug.

Ognjen Kuzmić, nesreča Obvestilo kluba Šport Takšno je stanje košarkarskega zvezdnika po grozljivi nesreči Ognjen Kuzmić NBA prvak Šport Nekdanji Dončićev soigralec po grozljivi nesreči prestal prvo operacijo Luka Dončić Prijatelja Šport Dončić z ganljivim sporočilom za nesrečnega Srba luka dončić Tvitosfera Šport Luka Dončić pozdravil odlično novico
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.