Šport > Košarka
2061 ogledov

Takšno je stanje košarkarskega zvezdnika po grozljivi nesreči

Ognjen Kuzmić, nesreča Reševalni pas/Twitter
Center Crvene zvezde naj bi začel premikati okončine ter se počutiti bolje, zato naj bi bili zdravniki pripravljeni na proces zbujanja iz umetne kome.

Stanje Ognjena Kuzmića po težki prometni nesreči, do katere je prišlo v bližini Banjeluke, naj bi bilo sicer še vedno resno, a po poročanju srbskih medijev naj bi se stvari vendarle začele obračati na bolje, saj naj bi se stanje nekoliko izboljšalo, tako da srbskega centra kmalu čakajo operacije.

Ognjen Kuzmić V umetni komi Šport Huda prometna nesreča srbskega košarkarskega zvezdnika

Srbski Telegraf poroča, da naj bi center Rdeče-belih začel premikati svoje okončine, prav tako pa naj bi ponovno začela delovati njegova pljuča, tako da naj bi ga zdravniki ohranjali v komi zgolj zaradi bolečine, ki bi jo zaradi številnih poškodb pri zavesti čutil.

Iz umetne kome naj bi ga tako zbudili v sredo, ko je planirana tudi prva operacija, katero naj bi dočakal že pri zavesti.

Zvezdnik Šport Podrobnosti hude nesreče: "Letel je 200 metrov."

Z novicami o Kuzmićevem stanju so se oglasili tudi pri njegovem trenutnem klubu, KK Crveni zvezdi:

"KK Crvena obvešča javnost, da je splošno zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića boljše, kot včeraj, toda še vedno zelo resno. Ognjen se še vedno nahaja v umetni komi, toda njegova pljuča čedalje bolj samostojno funkcionirajo, tako da je naš košarkar večji del sposoben samostojno dihati."

"Po odločitvi zdravniške službe bo Ognjen Kuzmić v sredo operiran, operirane bodo gornje vilice, da bi se rešile težave vezane za njegovo dihanje. Košarkar Crvene zvezde ter srbski reprezentant bo do srede in operacije ostal v umetni komi."

"KK Crvena zvezda bi se ob tej priložnosti zahvalila vsem dobrim ljudem, klubom ter na sploh vsem, katere skrbi za zdravstveno stanje in okrevanje našega Ognjena Kuzmića."

Luka Dončić Prijatelja Šport Dončić z ganljivim sporočilom za nesrečnega Srba
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.