Kvitfjell potrjen, o Cortini čez nekaj dni

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Mednarodna smučarska zveza v povezani s koronavirusom še ni posegla v koledar alpskega smučanja.
Oglej si celoten članek

Danes so pri Fis potrdili izvedbo tekem konec tedna v Kvitfjellu. Do možnih sprememb pa lahko pride v povezavi s finalom pokala v italijanski Cortini d'Ampezzo. O tem bo Fis odločala v petek.

Brez rdeče majice Žan Kranjec ne ve, kaj je šlo narobe

Vodstvo Fisa se je o težavah v Italiji že posvetovalo preko telefona in sklenilo, da zaenkrat počaka z odločitvami, povezanimi s korona virusom. Najprej bo Fis po nasvetu Italijanov počakala na morebitne odločitve deželne vlade v Benečiji in vlade v Rimu.

Deželna vlada je namreč napovedala, da bo v petek preverila in morda aktualizirala ukrepe za preprečevanje širjenja virusa. Delno je v športna tekmovanja posegla že zdaj, saj so v Benečiji prepovedane denimo nogometne tekme.

Druga odpoved Koronavirus kroji usodo motociklistov

Vsekakor si pri Fis tekmovanje želijo, saj bi bil finale svetovnega pokala obenem generalka za svetovno prvenstvo, ki ga Cortina gosti prihodnje leto.

Pri Fis so dodali še, da se bodo tudi v povezavi z izvedbo drugih smučarskih tekmovanj držali ukrepov, ki jih bodo izrekle lokalne oblasti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.