Kyrgios po najbolj stresni igri življenja na kozarček rujnega

Foto: Epa nick kyrgios
Prvi polfinalisti novoustanovljenega ekipnega pokala ATP v Sydneyju so teniški igralci Avstralije in Rusije.
Oglej si celoten članek

Domačini so do zmage prišli v infarktni in odločilni igri dvojic, ki se je končala z izidom 18:16, Rusija pa je povedla z 2:0 v zmagah po uvodnih nastopih Karena Hačanova in Danila Medvedjeva.

Avstralija bo v polfinalu v soboto igrala proti zmagovalcu dvoboja Španija - Belgija, Rusija pa s Srbijo ali Kanado.

Pritožba Napadalcu na Kvitovo zvišali zaporno kazen

Avstralski junak je bil Nick Kyrgios. Najprej je premagal Camerona Norrieja s 6:2, 6:2, nato pa je v igri dvojic skupaj z Alexom de Minaurjem ugnal britansko navezo Jamie Murray/Joe Salisbury s 6:3, 3:6 in 18:16.

Avstralca sta rešila štiri zaključne žogice tekmecev in dvoboj končala v petem poskusu. "Presrečen sem, da sva zmagala v mojem rojstnem mestu," je dejal Minaur, Kyrgios pa je dodal: "To je bila moja najbolj stresna podaljšana igra v življenju. Danes zvečer si bom zagotovil privoščil kozarec rdečega vina."

Zahtevajo rešitev Tenisači ponoreli: "Sramota. To je nepošteno."

Nekoliko manj dramatično je svojo nalogo proti Argentini opravila Rusija. Karen Hačanov je premagal Guida Pello s 6:2, 7:6, Danil Medvedjev pa je bil boljši od Diega Schwartzmana s 6:4, 4:6 in 6:3.

Naveza Legenda bo pomagala "rušiti" Nadala

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.