Lahko bi si napolnil žepe, a je zavrnil 10.000 evrov

Foto: Profimedia Safet Hadžić
Trener Olimpije je dokaz, da se nekaterih stvari ne da kupiti.
Oglej si celoten članek

Denar je sveta vlada, a nekatere stvari ostajajo neprecenljive. Ena takšnih je klubska pripadnost, kakršno do svojega nogometnega kolektiva čuti aktualni trener Olimpije Safet Hadžić.

Rasizem Pri Olimpiji so se odzvali na vedenje navijačev

Petdesetletni nogometni strateg, ki z Olimpijo kraljuje na prvem mestu ligaške lestvice, je razkril zanimivo prigodo iz lanske sezone, v kateri se je odpovedal precej konkretni finančni stimulaciji. 

Olimpija se je za pokalno lovoriko udarila z večnim tekmecem Mariborom, predsednik ljubljanskega kluba Milan Mandarić pa je trenerju Hadžiću obljubil 10.000 evrov nagrade, če njegovi varovanci ubranijo naslov.

Toda Hadžiću je bila dodatna motivacija popolnoma odveč, zato je Mandarićevo ponudbo zavrnil.

Čustveni zlom Turki ogorčeni nad škandalom v Stožicah: "To je sramota!"

"Za osvojitev slovenskega pokala ni bila predvidena nobena nagrada. Mandarić mi je nato ponudil premijo 10.000 evrov, če osvojimo slovenski pokal proti Mariboru v Celju, a sem jo odklonil. Predsedniku sem rekel, da me to ne zanima, ker je zame največji denar lovorika in hočem to narediti za klub," je razkril v intervju za Dnevnik.si.

Olimpija je v finalu z 2:1 premagala Maribor in osvojila drugo zaporedno pokalno lovoriko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.