"Lahko si bogat, a stila ne moreš kupiti"

Foto: Epa Mourinho Guardiola
Jose Mourinho je našel nov vzrok za slabo voljo.
Oglej si celoten članek

Pri Manchester Cityju so v petek objavili dokumentarni film, ki prikazuje njihovo pot do osvojitve angleškega naslova v minuli sezoni. Številni so film dobro sprejeli, a ne vsi. Med slednjimi je tudi trener Cityjevega mestnega tekmeca Uniteda Jose Mourinho. Portugalcu je v nos najverjetneje šla oznaka igra, ki jo naj bi prakticiral pri rdečih vragih. Njegov defenzivni pristop so namreč označili za 'parkiranje avtobusa' pred lastnim golom.

"Lahko naredite fantastičen film, a pri tem istočasno tudi spoštujete tekmece. Lahko ste bogat klub, lahko si privoščite kupiti najboljše igralce, ampak ne morete kupiti stila. Citi je to natančno pokazal. To je očitno," je oceno o filmu All or nothing: Manchester City za Sky Sports podal Mourinho.

Počilo med zvezdnikoma "Če želiš govoriti z mano, to stori preko mojega agenta"

Njegov odziv je pri nekaterih naletel na posmeh, saj gre za trenerja, ki je s prihodom na Old Trafford zapravil 380 milijonov funtov za nakup nogometašev, a je ostal brez želenega naslova prvakov. Portugalski strateg je sicer v vse težjem položaju, saj je povzročil kar nekaj sporov v garderobi, še zlasti težaven naj bi bil njegov odnos z najdražjim igralcem Paulom Pogbajem, igra Uniteda ni prepričljiva, mnogi pa mu tako že iščejo naslednika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.