Lakers prihajajo v Evropo

Foto: Žurnal24 Če boste želeli videti vragolije Kobeja Bryanta v živo, boste morali oktobra "sk
Aktualni prvaki košarkarske lige NBA Los Angeles Lakers se bodo pred naslednjo sezono predstavili na evropski turneji, liga NBA pa bo gostovala v štirih mestih.
Oglej si celoten članek

Kobe Bryant in LA Lakers bodo obiskali London in Barcelono, kar je lepa priložnost za vse slovenske ljubitelje košarke, da si v živo ogledajo košarkarski spektakel.

NBA turneja se bo začela 3. oktobra v Milanu z dvobojem med gostitelji Armani Jeans in New York Knicks, katerih član je tudi 21-letni italijanski krilni košarkar Danilo Galinari. Gledalci v Londonu bodo dan kasneje uživali v dvoboju med LA Lakers in Minnesoto Timberwolves, 6. oktobra bo v Barceloni na vrsti tekma med Minnesoto in New York Knicksi, turnejo pa bodo NBA-jevci zaključili v Barceloni, kjer se bo katalonski velikan Barcelona pomeril z LA Lakers. To bo priložnost, da se nekdanjim navijačem spet predstavi Pau Gasol, ki je barve Barcelone branil med letoma 1999 in 2001.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.