Šport > Košarka
25 ogledov

Lakers prihajajo v Evropo

Če boste želeli videti vragolije Kobeja Bryanta v živo, boste morali oktobra "sk Žurnal24 main
Aktualni prvaki košarkarske lige NBA Los Angeles Lakers se bodo pred naslednjo sezono predstavili na evropski turneji, liga NBA pa bo gostovala v štirih mestih.

Kobe Bryant in LA Lakers bodo obiskali London in Barcelono, kar je lepa priložnost za vse slovenske ljubitelje košarke, da si v živo ogledajo košarkarski spektakel.

NBA turneja se bo začela 3. oktobra v Milanu z dvobojem med gostitelji Armani Jeans in New York Knicks, katerih član je tudi 21-letni italijanski krilni košarkar Danilo Galinari. Gledalci v Londonu bodo dan kasneje uživali v dvoboju med LA Lakers in Minnesoto Timberwolves, 6. oktobra bo v Barceloni na vrsti tekma med Minnesoto in New York Knicksi, turnejo pa bodo NBA-jevci zaključili v Barceloni, kjer se bo katalonski velikan Barcelona pomeril z LA Lakers. To bo priložnost, da se nekdanjim navijačem spet predstavi Pau Gasol, ki je barve Barcelone branil med letoma 1999 in 2001.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.