LeBron prekrižal pot Dončiću, sledila je prava lekcija

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Dončić je svojemu vzorniku LeBronu Jamesu pokazal, kako se stvarem streže.
Oglej si celoten članek

V odločilnih trenutkih tekme med Los Angeles Lakers in Dallas Mavericks, ki so jo slednji dobili s 109:104, je prišlo do zanimivega neposrednega spopada med Lukom Dončićem in prvim zvezdnikom domače ekipe LeBronom Jamesom.

NBA Dončić še poglobil agonijo LeBrona Jamesa

V zaključku, ko se je tekma lomila, je Dončić v dvoboju ena na ena kar dvakrat premagal "kralja Jamesa" ter tako prispeval pomembne koše h končnemu uspehu njegove ekipe.

V prvi akciji je Dončić po menjavi obrambnega košarkarja potegnil po levi strani in po odrivu od leve noge zadel prekrasen fade-away prek LeBronove roke.

Maščevanje Tako osovražen je Dragić v Torontu

Že minuto kasneje se je Dončić, ki je prekipeval od samozavesti, spustil v preigravanje na črti za tri točke, kjer je po rahlem trku med obema košarkarjema zaobšel LeBrona in nato z metom v visokem loku dosegel novi dve točki prek Talena Horton-Tuckerja.

Dončić je k zmagi Dallasa prispeval 25 točk, osem skokov in pet podaj.

Nepričakovano NBA zvezdnik šokiran nad surovim ravnanjem z Dragićem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.