Leclerc je prihodnost Ferrarija

Foto: Epa Charles Leclerc
Monačan je pogodbo z rdečimi iz Maranella podaljšal do leta 2024.
Oglej si celoten članek

 Italijansko moštvo v formuli 1 Ferrari je sporočilo, da je podaljšalo sodelovanje z Monačanom Charlesom Leclercom do leta 2024.

Nekdanji zaupnik "Vettel ni več med najboljšimi dirkači na svetu."

Dvaindvajsetletni Leclerc je v svoji prvi sezoni v slovitem moštvu iz Maranella dosegel dve zmagi na dirkah za VN Belgije in Italije, še osemkrat pa je stopil na eno od stopničk zmagovalnega odra.

Ostra kritika "Ni dovolj, če si samo klovn v paddocku F1."

Sezono svetovnega prvenstva je končal na skupnem četrtem mestu. Pred njim so se uvrstili novi-stari svetovni prvak, Britanec Lewis Hamilton, Finec Valtteri Bottas in Nizozemec Max Verstappen, v skupni razvrstitvi pa je prehitel celo svojega slovitega nemškega sotekmovalca Sebastiana Vettla, ki je sezono zaključil na petem mestu.

Formula 1 Ti prizori so zgodovina

Foto: Epa charles leclerc

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.