Košarkarska legenda: "Dončić ima velik problem"

Foto: Twitter Luka Dončić
Hrvaški košarkarski strokovnjak je opozoril na nevarnost, ki preti Luki Dončiću.
Oglej si celoten članek

Aco Petrović, nekdanji hrvaški košarkar in brat tragično preminulega Dražena Petrovića, je gostoval v televizijski oddaji SuperSportske Podcast, kjer je beseda nanesla tudi na slovenska čudežnega dečka Luko Dončića.

Ko ga je novinar vprašal, ali bomo lahko Dončića nekoč postavili ob bok največjim košarkarjem, mu je Petrović odvrnil: "Zastavili ste napačno vprašanje."

Foto: Print Screen aco petrović "Luka je že eden največjih. Ničesar ne želim napovedovati, vendar se pri Dončiću bojim poškodb. Gre za fanta, ki med premori zelo hitro pridobi na teži. Vprašanje, kako bo ta nihala. Želim mu, da ostane zdrav. On nima meja. Američani ne morejo razumeti, da nekdo pri 19, 20 letih pride v NBA in jih takole 'pošola'," je dejal aktualni selektor brazilske reprezentance in pojasnil, zakaj je Dončiću v NBA lažje igrati kot v Evropi.

"Luka je v Evropi osvojil vse. V NBA so pravila takšna, da se mu ob prodorih odpre avtocesta. Ima odličen pregled, vidi vse možnosti. Ko enkrat pride do prednosti, ga je nemogoče zaustaviti. Njegov limit oziroma edina težava je zdravje," je dodal Petrović.

Slaba novica Dončić praktično izgubljen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.