Legendarni Hrvat podal svoje mnenje o Dončiću

Foto: Epa
Foto: Epa
Slavni hrvaški nogometaš pozorno spremlja igre mladega slovenskega košarkarja.
Oglej si celoten članek

Robert Prosinečki se je pred nekaj tedni spopadal z resnimi zdravstvenimi težavami, zdaj je nekdanji vezist Dinama, Crvene zvezde, madridskega Reala, Barcelone, Seville in Olimpije že v boljšem stanju.

Kdo je številka ena? Spopad evropskih velikanov, ki kraljujeta v ZDA

Pred kratkim je nekaj časa namenil hrvaškemu časniku Sportske novosti in spregovoril o številnih temah, tudi o ligi NBA, ki jo spremlja zelo pogosto. 

Seveda ni šlo brez vprašanja o fantastičnih igrah Luke Dončića v dresu Dallas Mavericks in Prosinečki je na račun Ljubljančana podal nekaj odmevnih komplimentov.

"Luka Dončić bo največji evropski košarkar vseh časov. O tem ne dvomim. Ima neverjeten talent in neverjetno glavo," je dejal sloviti hrvaški nogometaš in sedanji selektor BiH.

Pohvale Dončiću s strani Prosinečkega so še toliko bolj zgovorne, ker je "Veliki Žuti" mladega Slovenca postavil pred svoje rojake, tudi pred legendarnega Dražena Petrovića.

BiH Izčrpani Prosinečki pristal v bolnišnici

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.