Šport > Košarka
7058 ogledov

Legendarni Hrvat podal svoje mnenje o Dončiću

Robert Prosinečki Epa
Slavni hrvaški nogometaš pozorno spremlja igre mladega slovenskega košarkarja.

Robert Prosinečki se je pred nekaj tedni spopadal z resnimi zdravstvenimi težavami, zdaj je nekdanji vezist Dinama, Crvene zvezde, madridskega Reala, Barcelone, Seville in Olimpije že v boljšem stanju.

Luka Dončić Kdo je številka ena? Šport Spopad evropskih velikanov, ki kraljujeta v ZDA

Pred kratkim je nekaj časa namenil hrvaškemu časniku Sportske novosti in spregovoril o številnih temah, tudi o ligi NBA, ki jo spremlja zelo pogosto. 

Seveda ni šlo brez vprašanja o fantastičnih igrah Luke Dončića v dresu Dallas Mavericks in Prosinečki je na račun Ljubljančana podal nekaj odmevnih komplimentov.

"Luka Dončić bo največji evropski košarkar vseh časov. O tem ne dvomim. Ima neverjeten talent in neverjetno glavo," je dejal sloviti hrvaški nogometaš in sedanji selektor BiH.

Pohvale Dončiću s strani Prosinečkega so še toliko bolj zgovorne, ker je "Veliki Žuti" mladega Slovenca postavil pred svoje rojake, tudi pred legendarnega Dražena Petrovića.

Robert Prosinečki BiH Šport Izčrpani Prosinečki pristal v bolnišnici
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice