Legendarni sodnik napovedal slovo

Foto: EPA
Foto: EPA
Joey Crawford že 39 let deli pravico v severnoameriški košarkarski ligi NBA, 64-letni sodniški veteran pa bo po koncu sezone odšel v pokoj in tekme spremljal iz udobnega naslonjača.
Oglej si celoten članek

Joey Crawford je skupno odsodil 2556 tekem v rednem delu in 344 tekem v končnici. V tej sezoni počiva po operaciji kolena, na parket pa naj bi se vrnil marca.

"Dovolj je. Prišel sem do točke, ko enostavno ne želim več delati norca iz sebe," je v pogovoru za časnik Delaware County v šaljivem tonu dejal karizmatični in eden najbolj uveljavljenih ter spoštovanih košarkarskih sodnikov, ki je v svoji dolgoletni karieri delil pravico tudi na petdesetih finalnih tekmah v ligi NBA.

Joey Crawford prihaja iz prave športno-sodniške družine. Njegov brat Jerry je še vedno aktiven sodnik v Major League Baseball, njegov oče Shag pa je nekdanji sodnik v najmočnejši ligi na svetu v baseballu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.