Legendarni vratar pol leta po infarktu ponovno med vratnicami

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Legendarni Španec se je pojavil na treningu Porta.
Oglej si celoten članek

Iker Casillas se je ponovno pojavil na golu Porta. Vsega šest mesecev in tri dni po infarktu, katerega je doživel tekom treninga, se je legendarni vratar Furije vrnil tja, kamor spada.

Casillas se je po nesrečnem dogodku preselil na klop Porta, kjer je del strokovnega štaba glavnega trenerja Sergia Conceciaa. Ali pa vrnitev na treninge pomeni tudi vrnitev k nogometu, pa zaenkrat še ni jasno.

Casillas je novico o povratku na trening delil preko socialnih omrežij, kjer je naletel na pravo navdušenje navijačev, ki so legendarnemu vratarju stali ob strani tudi v najtežjih trenutkih.

Šok Casillas na treningu doživel srčni infarkt

Veličastno Športni svet stiska pesti za Casillasa: "Drži se, Iker!"

Okrevanje Kultni vratar po srčnem napadu prekinil kariero

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.