Legendi ob tem prizoru zavrela kri: "Kaj pa počneta?"

Foto: Print Screen
Nekdanjega rdečega vraga je zmotilo dogajanje v tunelu pred tekmo na Old Traffordu.
Oglej si celoten članek

Dolgoletni član Manchester Uniteda Roy Keane (1993-2005) je bil še pred začetkom nedeljskega ligaškega derbija med Unitedom in Liverpoolom zelo kritičen do nogometašev nekdanjega kluba.

Nesmisel VAR buri duhove na Otoku, Klopp besni: "Imamo problem!"

Strokovnega komentatorja televizijske mreže Sky Sports so zmotili prizori iz tunela, kjer so nekateri igralci kramljali z nogometaši nasprotne ekipe in se z njimi celo objemali.

Fred in Andreas Pereira sta se pred prihodom na zelenico v tunelu stadiona v Manchestru objemala z Robertom Firminom in Fabinhom, kar je izzvalo besno reakcijo legendarnega irskega vezista. 

Foto: Epa roy keane

"Zgrožen sem nar temi igralci. V vojno greste!" je v studiu televizijske mreže Sky Sports dejal Keane. "Ne, igra se ni toliko spremenila, spremenili so se igralci. Čaka jih velika bitka, oni pa se poljubljajo in objemajo z nasprotniki. Fantje, to je vojna! Niste se prišli družit z nasprotnikom, prišli ste se borit. Pogovarjajte se po tekmi. Ne, v bistvu se niti po tekmi nimate kaj pogovarjati," je dodal 48-letnik.

Keane je bil leta 2005 udeležen v slovit verbalni obračun s Patrickom Vieiro pred derbijem Uniteda in Arsenala.

Prizori njunega spopada v zakulisju stadiona v Highburyju so diametralno nasprotni temu, čemur je bil v nedeljo priča v t.i. gledališču sanj.

Foto: Print Screen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • mph
    13:01 21. Oktober 2019.

    Meni pa zavre ob tem kretenu, kot je sam50 napisal, še dobro, da vsaj javno ni česa drugega reklamiral.

  • 11:54 21. Oktober 2019.

    Verjetno bi bilo zanj boljše,če bi imel vsak od igralcev v rokah kakšen bejzbolski rekvizit,pa bi se že pred tekmo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.