Šport > Nogomet
1326 ogledov

Legendi ob tem prizoru zavrela kri: "Kaj pa počneta?"

Print Screen
Nekdanjega rdečega vraga je zmotilo dogajanje v tunelu pred tekmo na Old Traffordu.

Dolgoletni član Manchester Uniteda Roy Keane (1993-2005) je bil še pred začetkom nedeljskega ligaškega derbija med Unitedom in Liverpoolom zelo kritičen do nogometašev nekdanjega kluba.

jürgen klopp Nesmisel Šport VAR buri duhove na Otoku, Klopp besni: "Imamo problem!"

Strokovnega komentatorja televizijske mreže Sky Sports so zmotili prizori iz tunela, kjer so nekateri igralci kramljali z nogometaši nasprotne ekipe in se z njimi celo objemali.

Fred in Andreas Pereira sta se pred prihodom na zelenico v tunelu stadiona v Manchestru objemala z Robertom Firminom in Fabinhom, kar je izzvalo besno reakcijo legendarnega irskega vezista. 

roy keane | Avtor: Epa Epa

"Zgrožen sem nar temi igralci. V vojno greste!" je v studiu televizijske mreže Sky Sports dejal Keane. "Ne, igra se ni toliko spremenila, spremenili so se igralci. Čaka jih velika bitka, oni pa se poljubljajo in objemajo z nasprotniki. Fantje, to je vojna! Niste se prišli družit z nasprotnikom, prišli ste se borit. Pogovarjajte se po tekmi. Ne, v bistvu se niti po tekmi nimate kaj pogovarjati," je dodal 48-letnik.

Keane je bil leta 2005 udeležen v slovit verbalni obračun s Patrickom Vieiro pred derbijem Uniteda in Arsenala.

Prizori njunega spopada v zakulisju stadiona v Highburyju so diametralno nasprotni temu, čemur je bil v nedeljo priča v t.i. gledališču sanj.

roy keane | Avtor: Print Screen Print Screen

Komentarjev 2
  • mph 13:01 21.oktober 2019.

    Meni pa zavre ob tem kretenu, kot je sam50 napisal, še dobro, da vsaj javno ni česa drugega reklamiral.

  • sam50 11:54 21.oktober 2019.

    Verjetno bi bilo zanj boljše,če bi imel vsak od igralcev v rokah kakšen bejzbolski rekvizit,pa bi se že pred tekmo nažigali po plečih,pa kdor preživi,preživi in lahko odigra še tekmo proti nasprotnikom....