Lepotička pojasnila, zakaj je na pol gola blokirala finale Lige prvakov

Foto: Profimedia Kimsi Wolansky Foto: Profimedia Kimsi Wolansky Foto: Profimedia Kimsi Wolansky Foto: Profimedia Kimsi Wolansky Foto: Profimedia Kimsi Wolansky Foto: Profimedia Kimsi Wolansky Foto: Profimedia Kimsi Wolansky
Oglasila se je Kinsey, ki jo je do včeraj zvečer poznalo le malo ljudi, danes pa je svetovna senzacija. Video celotnega dogajanja.
Oglej si celoten članek

V 17. minuti finala Lige prvakov v Madridu med Liverpoolom in Tottenhamom je razmeroma nezanimivo tekmo, ki se je končala z velikim slavjem Liverpoola, močno popestrila Kinsey Wolanski. Čeprav ji kamere uradnega prenosa niso sledile, ko je napol gola tekala po stadionu, saj na ta način ne želijo spodbujati stalkerstva, pa se o lepi mladenki govori, kot verjetno že dolgo ne o kakšnem vsiljivcu na športnih prireditvah. 

Le slovenskega delivca pravice Damirja Skomine njeno dejanje ni vrglo iz tira.

Hladen kot 'špricer' To je profesionalizem, Skomina se ni dal motiti

Danes je na družbenih omrežjih 22-letnica pojasnila, zakaj se je odločila za takšen način iskanja pozornosti. "Življenje je za živeti, počnite nore stvari, ki se jih boste vedno spominjali," je zapisala mladenka, ki ima sodeč po svojih objavah na družbenih omrežjih rada adrenalinske pustolovščine, potovanja in izzivalno nastavljanje soncu (ter objektivu).

Na Twitter je med drugim pripela video svojega vpada na igrišče, ki ga je posnel njen "sodelavec" na tribuni in poleg nagajivo vprašala: "Koliko jih je uživalo?"

V resnici je bil njen vpad tudi izvrstna marketinška poteza, saj je bilo na za nekaj številk premajhni kopalni opravi izpisano ime spletne strani za odrasle, ki jo vodi njen fant, prav tako veteran stalkerstva. Spletni strani se je takoj po Kinseini akciji domet med sledilci povečala za petkrat.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 11:57 3. Junij 2019.

    Zaradi takih bab, moški ne cenimo žensk.

  • 11:47 3. Junij 2019.

    Streakanja ne stalkerstva debili neizobraženi

  • 19:34 2. Junij 2019.

    Drolja ena

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.