Liga NBA uvaja novo lovoriko

Foto: Profimedia
V lanski sezoni bi priznanje osvojili košarkarji Phoenix Suns.
Oglej si celoten članek

Vodstvo košarkarske lige NBA bo v tej sezoni uvedlo novo priznanje. Kot so sporočili, bo novo priznanje dobilo moštvo, ki bo najboljše po rednem delu lige.

Novo lovoriko so poimenovali nagrada Maurica Podoloffa - ime so izbrali po prvem komisarju lige NBA.

Kdo sploh si ti? Neverjetno, kdo je tokrat udaril po Dončiću: "Težko je igrati z njim!"

Nagrada je v obliki kristalne krogle, sestavljene iz 82 panelov, podstavek pa s stebrički in krogoma simbolizira obe konferenci, vzhodno in zahodno, so pri NBA opisali novo nagrado.

Če bi nagrado podelili že v prejšnji sezoni, bi jo dobili košarkarji ekipe Phoenix Suns za razmerje zmag in porazov 64-18 v 82 tekmah rednega dela. Phoenix je sicer pozneje izpadel v končnici proti ekipi slovenskega zvezdnika Luke Dončiča, Dallasu.

V tej sezoni so za zdaj na poti do nove lovorike košarkarji Bostona, ki imajo razmerje zmag in porazov 20-5.

Deklica za vse Napoved, ki ne obeta nič dobrega: "Ni možnosti, da bi Dončić ..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.