Liga NBA za nedoločen čas suspendirala All-Star zvezdnika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
NBA je suspendirala pretepača Draymonda Greena.
Oglej si celoten članek

Vodstvo severnoameriške košarkarske lige NBA je za nedoločen čas suspendiralo Draymonda Greena, ki je v obraz udaril Jusufa Nurkića, 29-letnega člana reprezentance Bosne in Hercegovine. V sredo je sicer moral že tretjič v sezoni predčasno s parketa ob porazu njegove ekipe Golden State Warriors v gosteh pri Phoenix Suns s 116:119.

Green, ki je bil prejšnji mesec suspendiran za pet tekem, potem ko je zgrabil Rudyja Goberta iz Minnesote v zadušljiv prijem, je moral iz igre, potem ko je divje zamahnil z roko v obraz igralca Phoenixa Nurkića. Zdaj bo moral izpolniti posebne kriterije lige NBA in svojega moštva, preden bo lahko vnovič zaigral.

Foto: Profimedia Jusuf Nurkić

Green je po omenjeni tekmi stopil pred novinarje in se ob tem opravičil Nurkiću. "Držal me je za boke in sem se skušal premakniti, da bi sodniki videli, da dela osebno napako. Pri tem sem ga nehote udaril ... Opravičujem se Jusufu, ker nisem imel nobenega namena, da bi ga udaril," je dejal Green.

"Ne vem, kaj je narobe z njim. Mislim, da ta brat potrebuje pomoč. Vesel sem, da me ni skušal zadaviti. To, kar je storil, nima res nič skupnega s košarko," pa je dejal Nurkić.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.