Šport > Košarka
12805 ogledov

Draymond z udarcem v glavo nokavtiral nasprotnika, Jokić izključen

Draymond Green Profimedia
Sramotna poteza enega najbolj umazanih igralcev lige.

Velikega NBA zvezdnika Draymonda Greena bržkone čakajo novi disciplinski ukrepi vodstva lige NBA, potem ko je moral v noči na sredo že tretjič v sezoni predčasno s parketa ob porazu Golden State Warriors v gosteh pri Phoenix Suns s 116:119. 

Green, ki je bil prejšnji mesec suspendiran za pet tekem, potem ko je zgrabil Rudyja Goberta iz Minnesote v zadušljiv prijem, je tokrat moral iz igre, potem ko je divje zamahnil z roko v obraz igralca Phoenixa Jusufa Nurkića.

Sodniki sprva Greenov udarec iz obrata naravnost v glavo Nurkića sploh niso opazili, a so ga ob ogledu posnetka upravičeno izključili s tekme. Glede na to, da je to že tretja letošnja izključitev štirikratnega NBA prvaka, vodstvo lige ne bi smelo imeti milosti pri dolžini suspenza.

Tekme v noči na sredo pa ni končal niti Srb Nikola Jokić, MVP zadnjega finala s prvakom Denverjem, saj je bil izključen proti koncu druge četrtine tekme s Chicagom, zaradi besed namenjenih sodniku.

To se je zgodilo po akciji, v kateri je upal na osebno napako. Zlata zrna, katerih član je tudi Slovenec Vlatko Čančar, a zaradi poškodbe ne igra, so vseeno premagala bike s 114:106.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Ender3 16:44 13.december 2023.

    A ti prispevki koga posebej zanimajo..? Še komentarjev niso vredni..

Sorodne novice