Šport > Košarka
2838 ogledov

Liga NBA za nedoločen čas suspendirala All-Star zvezdnika

Draymond Green Profimedia
NBA je suspendirala pretepača Draymonda Greena.

Vodstvo severnoameriške košarkarske lige NBA je za nedoločen čas suspendiralo Draymonda Greena, ki je v obraz udaril Jusufa Nurkića, 29-letnega člana reprezentance Bosne in Hercegovine. V sredo je sicer moral že tretjič v sezoni predčasno s parketa ob porazu njegove ekipe Golden State Warriors v gosteh pri Phoenix Suns s 116:119.

Green, ki je bil prejšnji mesec suspendiran za pet tekem, potem ko je zgrabil Rudyja Goberta iz Minnesote v zadušljiv prijem, je moral iz igre, potem ko je divje zamahnil z roko v obraz igralca Phoenixa Nurkića. Zdaj bo moral izpolniti posebne kriterije lige NBA in svojega moštva, preden bo lahko vnovič zaigral.

Jusuf Nurkić | Avtor: Profimedia Profimedia

Green je po omenjeni tekmi stopil pred novinarje in se ob tem opravičil Nurkiću. "Držal me je za boke in sem se skušal premakniti, da bi sodniki videli, da dela osebno napako. Pri tem sem ga nehote udaril ... Opravičujem se Jusufu, ker nisem imel nobenega namena, da bi ga udaril," je dejal Green.

"Ne vem, kaj je narobe z njim. Mislim, da ta brat potrebuje pomoč. Vesel sem, da me ni skušal zadaviti. To, kar je storil, nima res nič skupnega s košarko," pa je dejal Nurkić.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice