Lindsey Vonn ima novega zvezdniškega partnerja

Foto: Profimedia Lindsey Vonn Diego Osorio Foto: Profimedia Lindsey Vonn Diego Osorio Foto: Profimedia Lindsey Vonn Diego Osorio Foto: Profimedia Lindsey Vonn Diego Osorio
Ameriška smučarka je našla novo ljubezen. Tudi tokrat gre za javnosti dobro znanega moškega.
Oglej si celoten članek

Lindsey Vonn je kljub odhodu v tekmovalni pokoj še vedno zanimiva za medije. Štiriintridesetletna Američanka se pogosto znajde na straneh tamkajšnjih tabloidov in je zelo aktivna na družbenih omrežjih.

Vonnova je bila v preteklosti v ljubezenskem razmerju s slavnim golfistom Tigerjem Woodsom, nato je simpatijo našla v kanadskem hokejistu P. K. Subbanu. Z njim se je ob koncu lanskega leta razšla.

Spomladanski meseci že pregovorno prebudijo zaljubljence in Vonnova ima novega partnerja. V soseski Soho v New Yorku so jo fotografirali med intimnim sprehodom z ustanoviteljem znamke alkoholnih pijač Lobos 1707 ter občasnim filmskim in televizijskim igralcem Diegom Osoriom.

Podrobnosti Razkritje tabora Vlhova: v ozadju odločitve je Tina Maze

Lindsey Vonn je ena najboljših alpskih smučark vseh časov. Ima kar 82 zmag v svetovnem pokalu, tri olimpijske kolajne in osem odličij s svetovnih prvenstev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:37 25. Maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na ur0. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje …

  • 07:17 25. Maj 2021.

    Prvič slišim za njega!!!

  • 22:43 24. Maj 2021.

    Pa toti se res vidi da je farben-blint..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.