Šport > Zimski športi
19884 ogledov

Lindsey Vonn ima novega zvezdniškega partnerja

Lindsey Vonn Diego Osorio
1/4
Profimedia
Ameriška smučarka je našla novo ljubezen. Tudi tokrat gre za javnosti dobro znanega moškega.

Lindsey Vonn je kljub odhodu v tekmovalni pokoj še vedno zanimiva za medije. Štiriintridesetletna Američanka se pogosto znajde na straneh tamkajšnjih tabloidov in je zelo aktivna na družbenih omrežjih.

Vonnova je bila v preteklosti v ljubezenskem razmerju s slavnim golfistom Tigerjem Woodsom, nato je simpatijo našla v kanadskem hokejistu P. K. Subbanu. Z njim se je ob koncu lanskega leta razšla.

Spomladanski meseci že pregovorno prebudijo zaljubljence in Vonnova ima novega partnerja. V soseski Soho v New Yorku so jo fotografirali med intimnim sprehodom z ustanoviteljem znamke alkoholnih pijač Lobos 1707 ter občasnim filmskim in televizijskim igralcem Diegom Osoriom.

tina maze Podrobnosti Šport Razkritje tabora Vlhova: v ozadju odločitve je Tina Maze

Lindsey Vonn je ena najboljših alpskih smučark vseh časov. Ima kar 82 zmag v svetovnem pokalu, tri olimpijske kolajne in osem odličij s svetovnih prvenstev.

Komentarjev 3
  • Steve_Fields 15:37 25.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na ur0. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar pantani
    pantani 07:17 25.maj 2021.

    Prvič slišim za njega!!!

  • kapibara 22:43 24.maj 2021.

    Pa toti se res vidi da je farben-blint..

Sorodne novice