Lippi bo pomagal azzurrom

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanji trener svetovnih prvakov Italijan Marcello Lippi bo po poročanju tujih medijev italijansko izbrano vrsto podpiral kot tehnični direktor reprezentance.
Oglej si celoten članek

Oseminšestdesetletni nekdanji selektor azzurrov Marcelo Lippi se je s predsednikom zveze Carlom Tavecchiem dogovoril, da bo novo delovno mesto nastopil po letošnjem evropskem prvenstvu v Franciji.

Lippi naj bi pri svojem delu v prihodnje skrbel za koordinacijo med zvezo, reprezentanco in klubi. Ob tem Italijani iščejo še naslednika selektorja Antonia Conteja, ki se po Euru podaja na trenersko mesto v angleškega prvoligaša Chelsea.

Mediji namigujejo, da naj bi Conteja na krmilu azzurrov nasledil 68-letni Giampiero Ventura, ki je zdaj trener ekipe v serie A Torina. Kot alternativo omenjajo selektorja Albanije Giannija De Biasija in Vincenza Montello iz Sampdorie. Italijanska zveza bo odločitev o novem selektorju razkrila še pred evropskim prvenstvom, ki se prične 10. junija.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.