Liverpool kupil pregrešno dragega branilca

Foto: LFC/Facebook
Foto: LFC/Facebook
Angleški nogometni prvoligaš Liverpool je poskrbel za odmeven prestop.
Oglej si celoten članek

Liverpool je v svoje vrste zvabil nizozemskega branilca Virgila van Dijka, ki se na Anfield seli iz Southamptona v zameno za 75 milijonov funtov (84 milijonov evrov). Gre za rekordno odškodnino za branilca.

Šestindvajsetletnik bo uradno član Liverpoola od 1. januarja 2018, nosil pa bo dres s številko štiri, je potrdil klub iz mesta rock legend The Beatles. Podrobnosti pogodbe niso razkrili.

Dolce vita V tako privlačni družbi uživa Benjamin Verbič

Liverpool je bil visoko na seznamu želja že poleti, ko pa Reds uradne ponudbe niso oddali. Van Dijk je večkrat javno povedal, da si želi prestopiti v Liverpool, po neuspelem prestopu pa je redko dobil priložnost za igro pri Southamptonu.

Oba kluba pa sta zdaj našla skupni jezik, angleški mediji poročajo o tem, da bo Liverpool za Nizozemca plačal 75 milijonov funtov, kar je rekordna odškodnina za branilca. Največ je do zdaj za branilca poleti odštel Manchester City, ki je za Kyla Walkerja Tottenhamu plačal 54 milijonov funtov.

Prva liga TS "Grofi" močnejši v nadaljevanje sezone

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.