Ljubljančanke pred visoko oviro

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V letošnji nekoliko spremenjeni ligi prvakinj, v kateri ima mesto v njej zagotovljenih dvanajst ekip, se bodo za štiri prosta mesta borile tudi odbojkarice Calcit Volleyballa.
Oglej si celoten članek

V letošnji nekoliko spremenjeni ligi prvakinj, v kateri ima mesto v njej zagotovljenih dvanajst ekip, se bodo za štiri prosta mesta borile tudi odbojkarice Calcit Volleyballa. Ljubljančanke so pred zahtevno nalogo, kajti v drugem krogu kvalifikacij se bodo pomerile z ekipo Liu Jo Nordmeccanica iz Modene. Prva tekma bo na sporedu danes, ob 18. uri.

Slovenske državne prvakinje bodo v tekmo z italijansko ekipo, ki je nastala z združitvijo lani drugouvrščene ekipe italijanskega državnega prvenstva Piacenze in četrtouvrščene Modene, vstopile kot neporažena ekipa domačega državnega prvenstva, medtem ko so njihove nasprotnice v soboto izgubile na gostovanju v Scandicciju. Toda kljub temu bo prednost na strani italijanskih odbojkaric, ki jih vodi Lorenzo Micelli, trener, ki je lani s poljskim Atom Trefl Sopotom že gostoval v dvorani Tivoli.

Zmagovalke dvoboja, povratna tekma bo na sporedu v soboto, 5. novembra, bodo v tretjem krogu, zadnjem pred vstopom v ligo prvakinj, igrale najverjetneje proti Cannesu, ki bo v tem krogu igral z ekipo Jedinstvo Brčko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.