Luka "clutch" Dončić: šah-mat v dveh potezah!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
"Odpovedujemo se dobrim metom za še boljše mete," je strategijo Dallasa opisal Luka Dončić. Tu je dokaz.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so v napeti končnici strli odpor San Antonio Spurs (122:117). Znova se je v odločilnih trenutkih izkazal Luka Dončić, ki je v dveh zaporednih akcijah zapečatil usodo domače ekipe.

Pri izidu 113:112 v korist Dallasa se je slabih 50 sekund pred koncem s "step-backom" otresel LaMarcusa Aldridga in s košem od table Dallasu priigral tri točke prednosti.

Razlika je očitna Dončić pojasnil veliko spremembo v primerjavi z lansko sezono

Po zapravljenem napadu na drugi strani je imel Dončić novo priložnost za prodor, a je ob podvajanju domače obrambe žogo oddal Jalenu Brunsonu, ki je s trojko povišal na šest točk razlike, kar je zadostovalo za relativno miren zaključek obračuna.

Obe ključni akciji si poglejte v priloženih posnetkih.

NBA Dončić že v prvi četrtini nasul 19 točk

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.