Luka Dončić atraktivno zabijal že pri petnajstih letih

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Na spletu se je pojavil posnetek individualnega treninga slovenskega velemojstra izpred nekaj let.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je v svoji krstni sezoni v ligi NBA navdušil svetovno javnost in postal eden od zvezdnikov najmočnejšega košarkarskega tekmovanja na svetu.

Dončić je že pred tem briljiral v dresu madridskega Reala in reprezentance Slovenije. Za prvo moštvo "kraljevega kluba" je debitiral pri rosnih petnajstih letih in že takrat pokazal veliko mero znanja.

Proti sireni Luka "Clutch" Dončić

Na Facebook strani Luka Dončič 77 se je pojavil posnetek prav iz časov, ko je Ljubljančan začenjal svojo pot med profesionalci.

Na individualnem treningu v Madridu je Dončić, kot je moč videti na priloženem videu, že pri petnajstih lepo zabijal.

xxx

Čeprav se zaradi tega elementa igre rad pošali na svoj račun (zabijanje ni ena od njegovih odlik), pa je bilo vendarle že takrat zlahka opaziti, da gre za izjemno talentiranega igralca.

Bitka življenja Legendarni trener hudo zbolel, vse razkril v srce parajočem pismu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.