Luka Dončić v Slovenijo poslal posebno darilo!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Slovenski zvezdnik je razveselil košarkarje svojega matičnega kluba.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je v sklepni fazi priprav na novo sezono lige NBA, v kateri se bo z Dallas Mavericks potegoval za šampionski prstan. Pred začetkom "pravih" tekem pa je z lepo gesto vzradostil igralce Nutrisport Ilirije.

Slednji so se v pretekli sezoni vrnili v elitno člansko ligo Nova KBM, na njihovi klopi pa sedi Saša Dončić - Lukov oče in nekdanji slovenski reprezentant.

Drugi časi Trener "vzel" žogo Dončiću, Porzingis presrečen

Zvezdnik Dallasa je v tabor Ilirije poslal obutev za vse košarkarje, seveda znamke Air Jordan, katere predstavnik je tudi sam.

"Fantje Ilirije so prejeli prav posebno darilo. Luka Dončić je našim košarkarjem iz Amerike poslal njegov model Air Jordan. Luka, hvala za poslano opremo in srečno v novi sezoni," so zapisali na družbenih kanalih ljubljanskega kluba.

V prvih dveh kolih lige Nova KBM je Ilirija doma izgubila proti Šenčurju in zmagala na gostovanju pri Zlatorogu v Laškem.

Video Čančar blestel, Williamson spet poškodovan

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.