Šport > Košarka
5979 ogledov

Luka Dončić v Slovenijo poslal posebno darilo!

KD Ilirija Luka Dončić obutev Air Jordan Facebook
Slovenski zvezdnik je razveselil košarkarje svojega matičnega kluba.

Luka Dončić je v sklepni fazi priprav na novo sezono lige NBA, v kateri se bo z Dallas Mavericks potegoval za šampionski prstan. Pred začetkom "pravih" tekem pa je z lepo gesto vzradostil igralce Nutrisport Ilirije.

Slednji so se v pretekli sezoni vrnili v elitno člansko ligo Nova KBM, na njihovi klopi pa sedi Saša Dončić - Lukov oče in nekdanji slovenski reprezentant.

luka dončić Drugi časi Šport Trener "vzel" žogo Dončiću, Porzingis presrečen

Zvezdnik Dallasa je v tabor Ilirije poslal obutev za vse košarkarje, seveda znamke Air Jordan, katere predstavnik je tudi sam.

"Fantje Ilirije so prejeli prav posebno darilo. Luka Dončić je našim košarkarjem iz Amerike poslal njegov model Air Jordan. Luka, hvala za poslano opremo in srečno v novi sezoni," so zapisali na družbenih kanalih ljubljanskega kluba.

V prvih dveh kolih lige Nova KBM je Ilirija doma izgubila proti Šenčurju in zmagala na gostovanju pri Zlatorogu v Laškem.

Vlatko Čančar Denver Nuggets Video Šport Čančar blestel, Williamson spet poškodovan
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice