Šport > Košarka
5756 ogledov

Luka Dončić v Slovenijo poslal posebno darilo!

KD Ilirija Luka Dončić obutev Air Jordan Facebook
Slovenski zvezdnik je razveselil košarkarje svojega matičnega kluba.

Luka Dončić je v sklepni fazi priprav na novo sezono lige NBA, v kateri se bo z Dallas Mavericks potegoval za šampionski prstan. Pred začetkom "pravih" tekem pa je z lepo gesto vzradostil igralce Nutrisport Ilirije.

Slednji so se v pretekli sezoni vrnili v elitno člansko ligo Nova KBM, na njihovi klopi pa sedi Saša Dončić - Lukov oče in nekdanji slovenski reprezentant.

luka dončić Drugi časi Šport Trener "vzel" žogo Dončiću, Porzingis presrečen

Zvezdnik Dallasa je v tabor Ilirije poslal obutev za vse košarkarje, seveda znamke Air Jordan, katere predstavnik je tudi sam.

"Fantje Ilirije so prejeli prav posebno darilo. Luka Dončić je našim košarkarjem iz Amerike poslal njegov model Air Jordan. Luka, hvala za poslano opremo in srečno v novi sezoni," so zapisali na družbenih kanalih ljubljanskega kluba.

V prvih dveh kolih lige Nova KBM je Ilirija doma izgubila proti Šenčurju in zmagala na gostovanju pri Zlatorogu v Laškem.

Vlatko Čančar Denver Nuggets Video Šport Čančar blestel, Williamson spet poškodovan
 
Komentarjev 1
  • Tanya_Ingram 14:53 20.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦