Šport > Košarka
11199 ogledov

Luka znova pokazal svojo veličino ter navdušil svet!

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Za mladega navijača se je obisk trgovine s športno opremo spremenil v nepozabno doživetje.

Luka Dončić neprestano dokazuje, da ni le izjemen košarkar, pač pa je tudi velik človek. Le kdo se ne spomni, kako je (še pred podpisom zgodovinske pogodbe) doniral mnogo denarja vsem prizadetim v neurju v Teksasu, ali kako je poleti v Ljubljani pomagal prenoviti košarkarska igrišča.

Tokrat pa je Luka znova navdušil ves svet s svojo potezo, ko je v trgovino s športno opremo Politics, v kateri je Luka za oddajo Complex snemal video z naslovom Sneaker Shopping, vstopil mlad 17-letni oboževalec Maverickov.

Deček z imenom Ollie, ki sicer opravlja vlogo pobiralca žog za ekipo Dallas Mavericks, si je namreč z Lukovo pomočjo izbral štiri poljubne športne copate, katere je v celoti plačal Dončić, ki je na koncu mlademu navijaču v "košarico" dodal še posebno Dončićevo edicijo športnih copat Jordan 36 ter svoj podpisan dres.

Za vse skupaj je Luka odštel skoraj 800 dolarjev, a kot bi rekli v reklami za Mastercard: "športni copati - 800 dolarjev, nasmeh na obrazu mladega navijača - neprecenljivo!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice